Materiale didactice și echipamente pentru susținerea activităților

„Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!” 1 mai 2014 – 30 aprilie 2016

Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România

Valoarea finanțării nerambursabile: 215.015,58 Euro

Pentru a putea realiza cât mai bine activitățile propuse în cadrul proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!” principalii parteneri au primit materialele necesare în organizarea activităților. Pe baza finanțării primite în proiect au fost cumpărate numeroase echipamente precum și materiale didactice și educative.
    Școlile partenere – Goiești și Fărcaș din județul Dolj, au primit materiale didactice consumabile, rechizite școlare, unelte și accesorii pentru atelierele de creație (plastilină, acuarelă, culori, ornamente decorative) precum și o mulțime de echipamente sportive, printre care: mese de tenis, coșuri de baschet, seturi de mingii de fotbal, volei, baschet, palete de badminton și altele. De asemenea au fost achiziționate și echipamente pentru activități recreative, precum: televizoare, DVD-uri, videoproiector și aparate de fotografiat.
    Multe din școlile din mediul rural românesc nu pot cumpăra astfel de materiale din bugetul propriu, de aceea reprezentanții școlilor partenere și-au manifestat recunoștința pentru bunurile primite. Asigurarea unor materiale și echipamente corespunzătoare face o mare diferență în desfășurarea activităților și în rezultatele obținute.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați www.eeagrants.org si www.fondong.fdsc.ro.

DONEAZA SI TU!

DEVINO VOLUNTAR!