Informații program

Programul Afterschool oferă atât activități educative, cât și recreative copiilor proveniți din familii defavorizate, elevi în claselele I-IV ai școlilor din comunele Goiești și Șimnicu de Sus.

Programul Afterschool le este disponibil copiilor imediat după terminarea orelor de curs obligatorii. Toți participanții beneficiază de masă din partea fundației și participă la activități susținute de cadre didactice voluntare, activități ce constau în: supraveghere și sprijin în efectuarea temelor, ateliere de creație, pictură, dans, valorizarea identității culturale, dezvoltarea abilităților sociale și cursuri de igienă.

Informații program

Acest program oferă sprijin familiilor vulnerabile (cu cel puțin un copil de vârstă preșcolară), prin intermediul voluntarilor atent selectați, instruiți și supravegheați de un profesionist.


Voluntarii, de obicei părinți la rândul lor, vizitează familia timp de șase luni, o dată pe săptămână, timp de două până la trei ore. Vizitele familiale durează atât timp cât familia are nevoie de acestea.

Nivelul 4 – Pin intermediul Programului Home Start prevenim apariția problemelor ce pot afecta dezvoltarea armonioasă a copiilor în propria familie prin întarirea capacității familiei de a cunoaște nevoile de dezvoltare a copilului și de a răspunde în mod adecvat acestor nevoi.

Beneficiarii programului

Copiii înscriși în clasele I-IV din comunele în care fundația desfășoară activități

Statistici

$78,200 / $
Bani strânși
$ 0
Până atingem target-ul
0 %
Procente
0
Oameni ajutați

testimoniale

Mărturiile copiilor

Contribuie și tu
cu orice sumă alegi

Alte metode despre cum te poți implica

Alte programe