Adina V13 (pentru tineri)
Informații program
Activitățile programului V13 vizează creșterea capacității tinerilor de a face față provocărilor vieții, creșterea abilităților sociale, motivației pentru școală și formării profesionale pentru a evita comportamentele negative. Transferul de competență pentru noul model socio-educațional de incluziune socială și tranziție către un loc de muncă este asigurat de către Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen.
Exclusiv prin intermediul voluntarilor, în perioada iulie 2021–ianuarie 2023 vor fi organizate aproximativ 160 de ateliere care vizează furnizarea de instrumente care vor încuraja educația, cetățenia activă și le vor construi poziția de competență și atractivitate pe piața muncii.
Programul V13 le este dedicat tinerilor și reprezintă primul din cele două noi programe adoptate de Fundația Adina Stiftelsen în cadrul proiectului „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei ce se află în situații de risc în județul Dolj”.
Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen și beneficiază de o finantțare în valoare de 224.516,80 euro prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.
Pentru mai multe informații accesați https://fundatia-adina.ro/proiecte-in-desfasurare-2/
Beneficiarii programului
Tineri cu vârsta cuprinsă între 13-24, tineri aflați în situații de risc din comunele în care fundația își desfășoară activitățile.
Statistici
Bani strânși
$78,200 / $
Până atingem target-ul
$
0
Procente
0
%
Copii beneficiari
0
Previous
Next
Raport Anual 2023
Adina V13
După finalizarea proiectului „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc din județul Dolj”, activitățile programul V13 au continuat fiind organizate in fiecare zi de luni și joi.
Participanții s-au implicat activ în ateliere menite să le dezvolte abilitățile sociale și gândirea critică, să le îmbunătățească abilitățile de comunicare și să le sporească încrederea în sine.
Atelierele organizate de către voluntarii din Corpul European de Solidaritate s-au concentrat jocuri în echipă, împărtășirea experiențelor ERASMUS+ și explorarea culturilor și tradițiilor.
37 participanți
27 voluntari
74 activități
276 ore de voluntariat