Celebrăm împreună succesul proiectului

Realizarea cu succes a obiectivelor proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!”, a fost marcată împreună cu copii și părinții beneficiari ai activităților desfășurate pe parcursul celor doi ani de proiect, alături de voluntarii, partenerii locali și echipa FAS.

Momentele care au punctat finalizarea proiectului în cadrul școlilor Goiești, Țandăra și Fărcaș au oferit ocazia copiilor să se bucure de cea mai dulce surpriză: torturi personalizate cu siglele proiectului.
    Finalul proiectului a fost marcat într-un cadru festiv la nivelul comunității – în data de 22 Aprilie 2016 la Școala Gimnazială Goiești, unde au participat 219 persoane – copii beneficiari, părinți, cadre didactice, reprezentanți ai autorităților locale și membri ai comunității. Acest eveniment a oferit ocazia reprezentanților comunității să își exprime public aprecierile cu privire la impactul activităților desfășurate în cadrul proiectului.
    În data de 27 Aprilie 2016, în Craiova, a fost organizată Conferința de închidere a proiectului, eveniment în cadrul căruia au fost prezentate în detaliu activitățile și rezultatele obținute în cei doi ani de implementare a proiectului, precum și a modalităților de lucru care au condus la atingerea cu succes a obiectivelor propuse.
    În cadrul evenimentului a fost organizat un spațiu unde au fost expuse obiecte realizate de către copiii beneficiari și au fost prezentate două momente artistice – dans popular românesc și dans țigănesc – susținute de copii beneficiari și voluntari FAS.
    La eveniment au participat un număr de 103 persoane, beneficiari ai proiectului (copii, părinți, voluntari), alături de reprezentanți ai partenerilor principali ai proiectului – Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen, cât și reprezentanți ai autorităților publice locale, ai școlilor partenere în proiect, ai Inspectoratului Școlar Județean Dolj, ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj, ai Consiliului Județean Dolj, ai Prefecturii Dolj, ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, ai Direcției Județene de Statistică Dolj, precum reprezentanți ai ONG-urilor și mass-mediei locale.
    Link-uri articole ziar și emisiuni tv: GDS: Metode educaționale norvegiene reduc abandonul școlar din România Bună dimineața, Oltenia! Alternative – 280

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați www.eeagrants.org si www.fondong.fdsc.ro.

DONEAZA SI TU!

DEVINO VOLUNTAR!