Un rucsac de recunoștință

La Fundația Adina Stiftelsen, credem că educația este un instrument puternic care poate transforma vieți și deschide porți către un viitor mai luminos. Datorită sprijinului incredibil al voluntarilor și prietenilor noștri dedicați, am putut să oferim 47 de rucsacuri echipate cu rechizitele școlare necesare copiilor vulnerabili din mediul rural.

Tuturor oamenilor cu suflet bun care au contribuit cu timp, efort și resurse pentru a face acest lucru posibil, le transmitem sincerele noastre mulțumiri și aprecieri. Generozitatea voastră ajută aceste minți tinere să-și urmeze visele și să îmbrățișeze oportunitățile pe care le oferă educația.

Fiecare rucsac reprezintă o rază de speranță și un pas către o zi de mâine mai bună. Împreună, facem o diferență în viața acestor copii, dându-le puterea să ajungă la stele.

Suntem profund recunoscători pentru sprijinul vostru neclintit și așteptăm cu nerăbdare să continuăm împreună această călătorie cu impact pozitiv.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în această misiune importantă!

Cu sinceră apreciere,

Noi, oamenii de la @FundatiaAdinaStiftelsen

Ne mărim echipa!

Căutăm coleg/colegă pentru realizarea evidenței primare și completarea/transmiterea Registrului general de evidența a salariaților. Contract: perioadă determinată 1 an cu posibilitate de prelungireProgram: 8 ore/zi,

Read More

Evenimentele lunii august

Povești despre acțiunile și faptele de bine pe care le facem în cadrul comunității noastre Eveniment: Adina Home Casă Verde Locație: Adina Home Descriere: Numeroase

Read More