Evenimentele lunii august

Povești despre acțiunile și faptele de bine pe care le facem în cadrul comunității noastre

Eveniment: Adina Home Casă Verde
Locație: Adina Home
Descriere:

Numeroase studii arată că energia verde va lua treptat, locul energiei convenționale, din dorința omenirii de a progresa și a proteja planeta.

Pentru o sustenabilitate sporită, vom inaugura și noi montarea panourilor solare de la Adina Home, alături de susținătorii și partenerii noștri norvegieni, din dorința de a fi prietenoși cu mediul înconjurător.

Eveniment: Hello Super Zen
Locație: Adina Home
Descriere:

Conceptul Hello Super Zen propune realizarea unor ateliere de creație artistică bazate pe practici de arta actorului, ce vor da ocazia tinerilor de la Fundația Adina să analizeze și să-și exprime scenic propriile sentimente și percepții asupra societății și timpurilor moderne, având ca finalitate o formă de spectacol pe o scenă de teatru, de la scrierea scenariului și proiectarea scenografică, până la designul de costume, sunet și lumini.

Hello Super Zen se vrea a fi un spectacol structurat pe mai multe scene ce tratează subiecte și personaje inspirate din realitatea imediată a tinerilor, cu elemente de dans contemporan și teatru realist.

Tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 24 ani vor trece printr-un procesul de dezvoltare personală prin intermediul unei serii de workshop-uri ce au la bază diverse tehnici și metode utilizate în formarea actorilor profesioniști.

Eveniment: Zilele Porților deschise
Locație: Adina Home
Descriere:

Acest eveniment este o ocazie pentru membri comunității de a ne cunoaște mai bine, vizitându-ne și aflând mai multe despre noi, despre ceea ce facem și despre programele și activitățile pe care le desfășurăm.

Vom anunța în curând data exactă, și vă așteptăm în vizită!

Săptămâna porților deschise

În timp ce sociologii din echipa noastră de voluntari interpretează datele obținute în urma cartografierii, am început selecția beneficiarilor, am pregătit și expus posterele informative!Acestea

Read More