Recrutarea voluntarilor

Vrei să produci o schimbare pozitivă în comunitate? 
    Te așteptăm în echipa noastră de super voluntari, să împărtășești din experiența ta tinerilor noștri, să îi înveți lucruri noi, să îi inspiri și să îi ajuți să își dezvolte abilitățile și competențele. 

Completează acest chestionar scurt

    Pe parcursul următoarelor 19 luni, Fundația Adina Stiftelsen va desfășura o serie de ateliere tematice, în cadrul proiectului „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”. Acest proiect își propune să crească șansele de angajare prin sprijinirea participării active a cel puțin 60 de tineri cu vârste cuprinse între 13-24 de ani, și a cel puțin 40 de femei din comunele Fărcaș, Goiești și Șimnicu de Sus din jud. Dolj.

    Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Evenimentele lunii august

Povești despre acțiunile și faptele de bine pe care le facem în cadrul comunității noastre Eveniment: Adina Home Casă Verde Locație: Adina Home Descriere: Numeroase

Read More