Proiecte în desfășurare

Fundația Adina Stiftelsen Romania, în parteneriat cu Adina Stiftelsen Norvegia și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen, va implementa în perioada 01.02.2021-31.01.2023  proiectul „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”.

Proiectul este derulat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Valoarea finanțării nerambursabile este de 224.516,80 euro.

Proiect derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe detalii accesați www.eeagrants.org Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.


Activitățile și programele educaționale desfășurate în mod curent sunt finanțate în proporție de 90% de către principalul partener: Adina Stiftelsen Bergen

DONEAZA SI TU!

DEVINO VOLUNTAR!

testimoniale

Mărturiile copiilor

Parteneri