Etapa de cartografiere a cercetării sociologice din cadrul proiectului „De la elev la angajat: Advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”

Alături de studenți voluntari din cadrul Facultății de Științe Sociale Craiova, specializarea – Sociologie, am început cartografierea în cadrul cercetării sociologice pe care o desfășurăm, ca parte a proiectului „De la elev la angajat: Advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”.

Activitatea presupune mersul din poartă în poartă la peste 4852 locuințe în cele 29 sate din comunele Șimnicu de Sus, Goiești și Fărcaș.

Pe baza rezultatelor cercetării, urmează să stabilim alături de beneficiarii identificați în urma cartografierii, potențiale soluții pentru remedierea obstacolelor privind problematica excluziunii sociale și inactivității.

Proiectul derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.