De la elev la angajat:
Advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Proiectul își propune înființarea programelor V13 si Empo, care vor acționa ca un cadru pentru activități dedicate tinerilor inactivi și femeilor casnice/inactive. În conformitate cu strategiile FAS și România, activitățile proiectului vor avea o puternică abordare participativă, vor promova învățarea informală, instruirea pentru muncă, vor crește participarea în educația formală/formare profesională și capacitatea de a pleda pentru nevoile lor și de a combate activ excluderea socială și economică.

Pentru că fiecare om contează

Cum credeți că au început atelierele noastre tematice? Cu zâmbete, emoții și foarte multă deschidere, adică în cel mai firesc mod. Participanții, voluntarii și echipa s-au cunoscut, s-au împrietenit cât ai clipi și au petrecut

Citește mai departe...

Etapa de cartografiere a cercetării sociologice din cadrul proiectului „De la elev la angajat: Advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”

Alături de studenți voluntari din cadrul Facultății de Științe Sociale Craiova, specializarea – Sociologie, am început cartografierea în cadrul cercetării sociologice pe care o desfășurăm, ca parte a proiectului „De la elev la angajat: Advocacy

Citește mai departe...

Proiect derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe detalii accesați www.eeagrants.org Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.