În data de 30.03.2021 am lansat oficial proiectul „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”
Evenimentul online a fost un prilej pentru prezentarea obiectivelor și activităților proiectului, dar mai ales despre cum ni se pot alătura actorii locali din domeniul educației, formării profesionale, angajabilității, despre cum implicarea comunității poate contribui la consolidarea unor mecanisme de dialog menite să genereze schimburi de bune practici pentru valorificarea potențialului capitalului uman din zonele rurale.
Mulțumim partenerilor, beneficiarilor, voluntarilor si potențialilor colaboratori pentru atenția acordată și sperăm sa dezvoltăm parteneriate de încredere pentru obținerea de rezultate durabile.
Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen și beneficiază de o finanțare în valoare de 224,516.80 euro, prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Com. Simnicu de Sus, Dolj