Dreptul la educație este un drept fundamental. Investiția în copii, în tineri, trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare comunitate!
Alege să faci parte dintre cei care susțin o schimbare pe termen lung a viitorului copiilor săraci!

De ce o donație lunară?
Continuitatea în procesul de educare și formare a unui copil este esențială. Prin asigurarea financiară a suportului pe care îl acordăm beneficiarilor noștri, asigurăm calitatea serviciilor precum și a rezultatelor.

Ce sumă puteți dona?
Este alegerea dumneavoastră. De exemplu:
   ✔ 100 de lei pe lună contribuie la completarea sumei necesare plații transportului pentru elevii și studenții din Programul Educațional care studiază în Craiova dar locuiesc în mediul rural;
   ✔ 40 de lei pe lună acoperă valoarea hranei pe care o primește un copil care  participă de două ori pe săptămâna la activitățile organizate în Adina Home.

De ce să alegeți Fundația Adina Stiftelsen?
Avem 16 ani de experiență în dezvoltarea de programe educaționale în mediul rural și am susținut până în prezent 1634 beneficiari direcți sau indirecți.

Cum puteți dona?
Prin online banking către:
Fundația Adina Stiftelsen
CFI 16791068
Banca: ING Bank
IBAN pentru donații in RON: RO46 INGB 0000 9999 0604 0467

Cum stiți dacă banii sunt folosiți în scopul ales de dumneavostră?
Veți primi un mail cu informații despre activitățile desfășurate și despre modul în care au fost cheltuiți banii. De asemenea, detalii desprfe cum au fost utilizate sponsorizările sunt disponibile în secțiunea "Rapoarte și studii"
Aceste aspecte sunt menționate în contractul de sponsorizare pe care îl găsiți aici.

Da, veți semna un contract de sponsorizare!
Descărcați, printați, completați și semnați contractul apoi contactați-ne pentru a stabili modul în care documentele originale ajung la noi, respectiv cum exemplarul semnat de noi se întoarce la dumneavoastră.

Pentru orice alte detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0749153016 sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Localizare

Contact

0351 439 008 | 0749 153 016
0351 439 008 | 0749 153 016
Str. Romul, Bl.D, Ap.7
Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Craiova, Dolj
Com. Simnicu de Sus, Dolj
office@fundatia-adina.ro

Prietenii Nostri