În baza art. 82, alin. (6) din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către ce organizație non-guvernamentală dorește.
Fiecare dintre dumneavoastră poate decide cum vor fi folosiți o parte din banii pe care oricum ii plătim la stat.

Dacă doriți ca, prin direcționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariile din anul anterior, să sprijiniți activitatea Fundației Adina Stiftelsen, descărcati, completați și transmiteți, până la 25 MAI în fiecare an către Administratia Financiară de care aparțineți FORMULARUL 230

Dacă strângeți mai multe formulare de la colegi sau prieteni, voluntarii noștri le vor prelua și trimite pentru dumneavoastră. Contactați-ne la numărul de telefon: 0749 153 016 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.