Pentru mine fundatia inseamna fericire. (Ana-Maria)

Imi place sa vin la activitatile afterschool si cea mai mare bucurie pentru mine este sa pictez si sa dau culoare vietii. (Mirona)

Aici mi-am facut o multime de prieteni si am invatat sa lucram impreuna ca o echipa. (Mihai)

Toate activitatile la care am participat m-au ajutat sa imi dezvolt simtul estetic si sa-mi educ creativitatea. (Denisa)

Am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa-mi exprim emotile si sentimentele dincolo de timiditate. (Raluca)

Activitatile afterschool la fundatie sunt ca o scoala prietenoasa. (Laura)

Aici nu exista corect sau gresit in a-mi explora creativitatea. (Sidonia)

Inainte sa vin la activitatile afterschool viata mea a fost diferita. Prin aceste activitati am invatat sa fiu mai responsabil, mai vesel, mai deschis in relatia mea cu parintii si prietenii. (Denis)

Fundatia Adina Stiftelsen m-a ajutat sa fiu increzator, m-a ajutat sa-mi implinesc micile dorinte si sa le transform in mari realizari. M-au facut sa gandesc dincolo de limite si visul meu de a deveni doctor se va implini. Cred ca cel mai frumos mod de a multumi, ar fi sa pot intoarce tot binele altor persoane aflate la nevoie. (Alin)

Fundatia mi-a dat incredere in mine, m-a facut sa realizez ca sunt capabila sa merg la liceu si sa-mi croiesc un drum mai bun in viata. (Daiana)

Nu m-am gandit niciodata ca joaca poate fi atat de importanta. Acestea sunt cele mai bune ore din saptamana. (Dominca)

Am observat ca fiul meu este mai atent la ce spun, este mai vesel pentru ca petrecem mai mult timp impreuna. (Petruta)

Aici este cea mai frumoasa gradinita pentru ca mami vine sa se joace cu mine! (Loredana)

Imi place pentru ca ma joc cu tati cu masinutele, construim diferite lucruri si spunem poezii impreuna. (Raul)

Ne dau atat de mult. Programul este pentru ei, insa noi ne imbogatim sufleteste. (Glicheria)

Nu am crezut ca voi fi atat de afectata si chimbata de acest proiect. Familia m-a primit in mijlocul ei. M-ai ajutat. Ma consider si eu un beneficiar. Am vazut cat inseamna sa dai din timpul tau. (Aurora)

A venit la noi si simt ca este prietena mea. Discutiile pe care le-a avut cu mine si faptul ca s-a jucat cu copiii mei – toate astea m-au ajutat, m-au incurajat si mi-au dat putere sa merg mai departe. (Maria)

Suntem recunoscatori si nu avem destule cuvinte sa va multumim ca cineva s-a gandit la copiii nostri. (Irina)