Componenta 2: Servicii educaționale pentru școlari

140 de copii de vârstă școlară înscriși în anul 2014 figurând încă în evidențele sistemului educațional la finele anului scolar 2016 și 8 învățători/profesori instruiți.

aprovizionare scoala materiale educationale

O parte importantă a proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!” s-a concentrat pe echiparea școlilor partenere cu materiale și instrumente necesare pentru buna desfășurare a activităților propuse.

celebrare ziua norvegiei

În fiecare an pe data de 17 Mai Norvegia își serbează ziua națională. Și cum Norvegia este principalul partener al României în cadrul proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!”, această zi nu putea trece neobservată. Cu mic cu mare, copii beneficiari, voluntari, angajați ai Fundației Adina Stiftelsen și echipa proiectului s-au adunat pe 17 Mai 2015 la Școala Goiești unde au organizat mai multe activități atât formale cât și informale.

festivaluri concursuri

Activitățile recreative organizate în cadrul proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!” includ și exerciții fizice de sport și dans. Pe perioada activităților copiii beneficiari au format grupuri de dans modern, de dans popular precum și o echipă de fotbal. În urma sprijinului financiar primit în cadrul proiectului, grupurile au continuat participarea la diverse evenimente, festivaluri și concursuri organizate atât pe plan local, cât și în afara țării.

Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Com. Simnicu de Sus, Dolj