materiale educationale

„Eu, oltean de la tara, trebuie sa fiu educat!” 1 mai 2014 – 30 aprilie 2016
Proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România
Valoarea finanțării nerambursabile : 215.015,58 Euro

    Unul din obiectivele propuse în cadrul proiectului „Eu, oltean de la țară, trebuie să fiu educat!” urmărește sprijinirea școlilor partenere, prin îmbunătățirea condițiilor în care copiii beneficiari desfășoară activitățile organizate.

    Ca urmare, 5 grădinițe aparținând școlii Goiești, au primit numeroase materiale educaționale, printre care putem enumera: hârtie glasee, hârtie creponată, hârtie și carton color, foarfece, plastilină, culori, creioane, etc., precum și echipamente – videoproiector, DVD Playere, sisteme audio. 
    Aceste materiale didactice și echipamente sunt necesare desfășurării activităților educaționale cu copiii beneficiari și au un impact major asupra calității minimale necesare actului educațional.
    Pe de altă parte, prin achiziționarea acestor materiale didactice și echipamente în cadrul proiectului, Fundația Adina Stiftelsen contribuie la creșterea capacității locale de furnizare a serviciilor sociale și de bază către grupurile țintă propuse la nivel de proiect. Primirea acestor materiale a fost întâmpinată cu bucurie de către educatorii grădinițelor, care vor putea în acest fel să desfășoare mai multe activități creative cu beneficiarii, dar i de către copii și părinți, mulți dintre ei neavând posibilitatea achiziționării unor astfel de produse.
    Materialele urmează a fi folosite în cursul anului școlar 2014-2015 în desfășurarea activităților cu cei 86 copii înscriși în grădinițele respective.


Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.
Pentru informații oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro.

Localizare

Contact

0351 439 008 | 0749 153 016
0351 439 008 | 0749 153 016
Str. Romul, Bl.D, Ap.7
Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Craiova, Dolj
Com. Simnicu de Sus, Dolj
office@fundatia-adina.ro

Prietenii Nostri