Vă anunțăm cu entuziasm că etapa de aplicare a chestionarelor s-a încheiat cu succes!
    De-a lungul ultimelor 7 săptămâni, 19 voluntari au investit 829 ore din timpul lor. Pe această cale, dorim să le mulțumim și să îi felicităm!
    Începe etapa de centralizare, interpretare și analiză premergătoare realizării cercetării sociologice din cadrul proiectului „De la elev la angajat: Advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”. Georgiana, Adriana și Marian, studenții voluntari responsabili pentru această etapă, au realizat și gestionează în paralel aplicarea online/offline a chestionarului de feedback ce are ca scop identificarea abilităților pe care tinerii doresc să le dezvolte în cadrul atelierelor ce urmează să fie organizate începând cu luna iulie.
    Proiectul este derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen și beneficiază de o finanțare în valoare de 224,516.80 euro, prin programul Active Citizens Fund Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Com. Simnicu de Sus, Dolj