Activitățile și programele educative desfășurate în prezent sunt finanțate în proporție de 95 % de către principalul partener : Adina Stiftelsen Bergen

PNG-_ACF_negru.png

Fundația Adina Stiftelsen Romania, în parteneriat cu Adina Stiftelsen Norvegia și Stiftelsen Kirkens Bymisjon Bergen, va implementa în perioada 01.02.2021-31.01.2023  proiectul „De la elev la angajat: advocacy și servicii de instruire pentru tineri și femei la risc în județul Dolj”.

Proiectul este derulat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Valoarea finanțării nerambursabile este de 224.516,80 euro.

VIZITEAZĂ SUBPAGINA

Untitled-4.jpg

Proiect derulat de Fundația Adina Stiftelsen în parteneriat cu Adina Stiftelsen Bergen și Stiftelsen Kirkens Bymisjon, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pentru mai multe detalii accesați www.eeagrants.org Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Str. Craiovei, Nr.60A, Sat Lesile
Com. Simnicu de Sus, Dolj